Wie zijn wij

Mijn naam is Marna en samen met mijn man Sander, onze 3 honden en 2 katten woon ik in Waalwijk. Ik ben in 2008 afgestudeerd als paraveterinair en ik heb inmiddels KK1 en KK2 behaald. 

Onze kennelnaam is vernoemd naar onze eerste hond Vinnie, een dalmatiĆ«r. Vinnie hebben wij op 7 jarige leeftijd uit het asiel gehaald. Vaak noemde ik hem Di-Da-Do-Da-Vinnie, afgeleid van DaVinci. Dus DaVinnie was een makkelijke keus. Daarbij heb ik altijd een zwak gehad voor ItaliĆ« en dus werd er Casa aan toegevoegd. 'van DaVinnies Casa' betekend letterlijk 
'van uit Vinnies huis'.

Onze honden (en katten) worden gevoerd met vers vlees. Zij krijgen een samengesteld menu van spiervlees, botten en organen. Ook worden ze getiterd.

We zullen zo af en toe een nestje fokken volgens de regels van de NHC. Daarbij letten we op gezondheid, karakter en sportiviteit.